Disclaimer (NL)

De informatie op deze website/portal is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt beschikbaar gemaakt door ThreadStone Cyber Security B.V. en, hoezeer we ons best doen om de informatie actueel en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, omtrent de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website/portal of de informatie, producten, diensten, of bijbehorende afbeeldingen op de website/portal voor enig doel. Derhalve is enig vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt strikt voor uw eigen risico.

In geen geval zijn bij aansprakelijk voor enig verlies of schade, waaronder en zonder beperking, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst uit, of in verband met, het gebruik van deze website/portal.

Via deze website/portal kunt u doorlinken naar andere websites welke niet vallen onder het beheer van ThreadStone Cyber Security B.V.. Beiden hebben geen controle over de inhoud en beschikbaarheid van zulke sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijk dat wij de daarop geuite meningen aanbevelen of ondersteunen.

We doen onze uiterste best om de website/portal goed te laten functioneren. Echter, ThreadStone Cyber Security B.V. kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden als de website/portal tijdelijk niet beschikbaar is als gevolg van technische problemen die buiten onze macht liggen.

ThreadStone Cyber Security
HSD Campus | Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN | Den Haag | The Netherlands
T +31 (0)85 060 7000

BTW nr.: 8543.36.631.B01
KvK: 61426202